Complice de votre gourmandise

Al meer dan 30 jaar werpt het bedrijf Gilfi, dat in het hartje van Belgische Ardennen is gevestigd, zich op als een betrouwbare partner voor desserts.

Gilfi is vernieuwend op het vlak van "speciale" smaken en subtiele smaakcombinaties, maar verzorgt daarom niet minder zijn klassieke smaaken,ijsdesserts, bavarois en grote ijstartjen. 

Zowel bij particulieren als bij professionele klanten heeft Gilfi in de loop van de jaren een sterke reputatie opgebouwd dankzij de hoogstaande kwaliteit van de producten en een uitstekende prijskwaliteitsverhouding.

Melk en room van de boederij zijn grondstoffen van superieure kwaliteit. Zij vormen de ingrediënten voor een natuurlijke, échte smaak. Volledig in zijn roomijstraditie bied Gilfi je naast de klassiekers een volledig gamma aan originele en gedurftde smaken.

Van kwaliteitsroomijs tot sorbets van puur fruit of sorbets met kruiden, met alcoholn enz. als verfrissende toets bij een menu van meedere gangen.

Kwaliteit en originaliteit staan voorop. Meer dan 200 smaken...Onmogelijk om die allemaal in enkele regels op te sommen. Een veel beter idee is dan ook om ze te proeven!

Geniet van de smaak van buitengewoon roomijs...

zie video...